Bebisruset

Yes. Min polare hade länge tänkt springa tjejmilen den 3 sep på 40 min. Det var hennes plan. Skaffade ett gymkort och började träna satan. Idag fick hon reda på att hon tydligen skulle föda en bebis den 4 sep. (Dagen efter)

Yes. 

Tjejmilen, 40 min, höggravid. 


Lampjäveln

Häromdagen var en del av min familj här å hälsade på. Efter många funderingar och försök bad jag dom att hjälpa mig byta glödlampa i  badet (jag försökte dra på det lite för vem kan inte byta glödlampa liksom, pinsamt att bara fråga) Så efter att de stod 3 stycken å jävlades med lampan utan resultat kunde jag konstatera;

- Lampan är idiotsäker där inne.
Eller;
- Det är oerhört lågt IQ i min familj.Det slutade iallafall med att jag utnyttjade ett par män som hjälpte mig få hem en TV till att göra jobbet. Efter en massa stonkande och suckande i en halvtimme (de vägrade ju ge upp och bli besegrade av en lampa) gav lampjäveln upp. Så yes. Nu kan jag läsa tidning igen när jag skiter.  

Gör om. Gör rätt.

Mjo sov en timme inatt och det resulterade i att jag monterade hela köksbordet fel (känns alltid bra att skylla på sömnen).

Att jag dessutom sprang runt som en galning ooch letade vilt efter en bult jag tydligen redan satt dit gör ju inte saken bättre.  Ni som inte ser vad som är fel bör oxå sova lite längre.

F*ck

Min facebook just nu;


Lanzarote

Åh just det. En LITEN summering av min utlandsresa. Lanzarote.

- Jag spydde på flygplatsen redan innan vi hade åkt till Lanarote. Redan innan jag hade blivit full. Jag skyller på Annes förgiftade kanelbullar.

- Pär (en av killarna jag åkte med) tappade bort sitt pass när vi skulle cheka in. Vi sprang runt som galningar på flygplatsen och letade. hittade det dock till slut. Efter X-antal hjärtattacker.

- En kamel sket typ på mig. Efter det att en annan kamel (den jag skulle rida) försökte gå till attack och bita ihjäl mig. 
 
- Höll på att bli överkörd av en taxi.

-Åka trampbåt när man är ordentligt bakfull. INGET ATT TESTA!!!

- Vi söp bort flygbiljetterna hem.

- Jag blev jätte åksjuk på flyget ("bara" 5,5 h) så någon Thailandsresa fruktar jag nu. (MINST 12 timmars flygning)

- Vi va fulla/påverkade/bakfulla typ varje dag.

- Vi blev kändisar (ökända) på en strandresturang. Jag tillsammans med min extrema bakfylla sprang in på toa hela tiden och spydde. Inte lite diskret heller. På den andra toan satt min killkompis å fyllesket nästan lika högljud som mig. 10 min senare hände samma sak fast då satt det en annan killkompis å fyllesket medan jag spydde. 
 Vi bildade självklart lång kö utanför de enda 2 toarna som fanns, DERAS MINER när vi kom ut, OMFG!!!!!!!!!!!!  

- Nykteristen som följde med oss dansade på barbordet!

- Vi bokade en "saitings tur" med buss över hela Lanzarote för några hundra spänn skalle. Gissa om vi festade hela natten lång och sov typ hela rundan.

Mja, det har hänt en del minnesvärda saker kan man säga.


=O

Jag försöker färga håret. I badrummet. Där lampan inte funkar.


Men i och för sig borde jag ha vant mig nu. För jag har typ ingen lampa i hela lägenheten. Mitt nya smeknamn är "Grottmänniskan".

Repris

En av mina kompisar ringde precis och medelade att hon hade förlovat sig IGEN. (3 gången, med olika killar, 20 år gammal)

Jag; "Öhm. Jaha. Grattis?! När gifter ni er då?"
Hon; "Nej nej. Honom vill jag INTE gifta mig med. Vi BARA förlovade oss" 


Hur omodern är jag? Hur vilse är jag?
ELLER
Hur jävla lost är dom som tror "förlovning" är översättning till "hej, ska vi bli ihop ett litet tag?"

Dagens jävla ungdomar.


Lanzarote

Imorgonnatt ger vi oss av till Göteborg för att landa i Lanzarote i en vecka. Detta började mamma uppmärksamma idag;

-Malin, vart skulle du nu igen?
- Ni ska väl inte supa? (seriöst sagt)
- Du delar väl inte lägenheten med KILLAR hoppas jag??!!

Mamma blev mkt orolig över mina svar. Men trycket lättade så fort jag sa att Anne skulle med. (Mammas favoritunge, nykterist och skötsam) " VA MED ANNE HELA TIDEN MALIN ANNARS FÅR DU INTE ÅKA"
Jodå, vi ska va med anne hela tiden. Sen att vi binder fast henne, fyller henne och säljer henne på gatan är en annan 5a.


Nedå mamma, Vi är 6 villiga, galna och hormonsprudlande tonåringar, vi ska INTE supa, vi ska INTE dela rum med motsatta kön. Vi ska INTE göra nåt dumt.

 

Vilket åk!Folk med lika skön humor som jag ;)

http://www.blocket.se/kronoberg/Lackert_Stylad_Audi_A3_31273618.htm?ca=23_16&w=2

  • Till bloggens startsida