the kriminella...

Mys med kompisarna i somras.obs...
Bild på pyromangänget.

Bättre förr....

Skulle ha myskväll med syrran å ber henne välja nån film å hon slänger fram dessa?!  


Blev desto mer chokad när morsans VHS videospelare funkade oxå.

Barn vs. vuxen

Jag fick sjukt hög status när jag hade med mig en Barbie väska till Liseberg.

Väskan fick egen sittplats oxå;


Medan jag lekte med min barbiväska i bilen samlade de andra vuxenpoäng och rakade sig i bilen;Miss Ear

Jag ville leka cool i somras. Impuls piercade mig. Att tappa hörslen i ena örat är inte coolt. Det tog mig ändå 3 månader att inse det innan jag tog bort piercingen.
Modell

Ni klagar på för lite bilder i bloggen?!! Förklaringen är;

Bilder som jag tagit;
Bild min bror tagit;


Det ligger i familjen att inte kunna fota. Teknik överhuvudtaget. Pappa undrar vad Facebook är och mamma vet knappt vad sms är.

Svensk sommar

För något inlägg sedan använde jag denna bilden för att "förklara" min sommar;Jag byter till denna;


En vanlig dag med Elenor 2.

På tal om Elenor.
För cirka en månad sedan skulle jag och miss Party prinsessan ta en LUGN hemma/myskväll efter en hel dags arbete. (jobbat ca 12 timmar) Tog på mjukisbyxorna och drog hem till Elenor. Det började bra. Jag verkade hovarna på hennes hästar och därefter lagade vi middag. Tog en kall cider för att njuta av att dagen äntligen började nå mot sitt slut. Trodde vi. En halvtimme senare hade vi klämt ca 7 cider var och inom en timme va flaket slut. Vi fixade skjus in i stan och vandrade omkring som höga lik. Sov cirka 2 timmar sen skulle vi till jobb igen....

En vanlig dag med elenor.

Jag var och besökte min bästa tjejkompis (Elenor, lägg namnet på minnet för det har och kommer repeteras mycket i bloggen) idag. Vi bestämde oss att "nu jävlar ska vi ta tag i bantningen" och gjorde ett strikt matschema vi skulle följa.

Sen åt vi massa negerbullssmet...EDIT;
Havregrynen kommer ut hela ur röven.

Återuppstått?!

Det är ett under att folk FORTFARANDE tittar in på denna sidan när jag inte uppdaterat på cirka ett halvår?!
Ni är som mig- man vägrar inse vissa saker.

Sommaren har bjudit på många typiska "detta-skulle-passat-i-min-blogg" stunder och jag skall försöka klottra ner lite mer här inne.

I somras mötte jag en tant (ca 80 bast) på Maxis toaletter, hon stod och smällde igen toadörren gång på gång, hårdare och hårdare, självklart frågade jag om hon behövde hjälp med något. "Ja, lampan på toan tänds inte så jag ser ju inget" ehm okej, jag gick in och klickade på lampknappen och lampan tändes. Tanten; " JAHAAAA, jag trodde den va automatiskt"
Är ålderdomshemmen så hightech nu för tiden?!

Efter att ha suttit utanför en Maxi butik och sålt bär HELA sommaren har jag varit med om/sett ett och annat. Varje gång jag ser en bankomat tänker jag på den gången då en gammal gubbe körde så näääära bankomaten som möjligt med bilen (precis så han kunde öppna bildörren och klämma sig ut emellan bilen och bankomaten) men istället för att gå en meter till bankomaten gick han bak till bagageluckan, kämpar i 10 min att plocka ur sin rullator, gick fram till bankkomaten och tog ut lite pengar, gick tillbaka och packade in rullatorn i bilen igen (kämpade i ytterligare 10 min). sen gick han och satte sig i bilen och körde iväg igen.
Det komiska va väl att det va längre till bagageluckan än vad det va till bankomaten. Undra hur jag kommer fördriva tiden när jag e pensionär?!


Hela min sommar på en enda bild..

  • Till bloggens startsida