Vilket skit jobb

Jag har börjat på ett nytt jobb. Ett provisionsjobb. Kommentarer jag fått på det;
"Åh nej, du kommer få ut pisslön"
"Känns det inte ostabilt att ha ett sånt jobb?!"
"Säg upp dig direkt, kommer aldirg funka med provision"

Vem fan bryr sig om det, lönen är justerbar. Det som tar emot hårdast är att man inte längre får betalt för att gå på toa. Det är inte lönt att sitta å "skita" i 10 minuter å känna "SKIT GOA PENGAR", för nu får jag nada, inte ett öre hur längre jag än sitter å skiter.

Nära-döden-upplevelse.

På jobbet- Skånes djurpark

Idag va det en tant i djurparken som va nära en hjärtinfarkt och fick "vila" sig i 15 min innan hon kunde gå vidare. Hon var mycket chockad och förtvivlad i en lång stund. 

Anledning; Uttern i hagen rörde sig. Hon va övertygad om att det bara va ett prydnadsdjur som stod framme först.


Bra där. Mkt bra. Hur skulle man förklara den döden för nära och kära?!

Dörrfetisch

Kollar på gårdar ute på nätet. Hittade en intressant gård och klickade på "Visa mer bilder". Då får jag upp dessa bilder (och en massa gräsbilder?!);


Spiderman.

Höstlov= massa jobb på Skånes djurpark. I veckan har jag jobbat på pysselavdelningen.
Där står jag och demostrerar för föräldrar och barn hur man gör en spindel av garn och piprensare när jag hör en unge viska till sin mamma "Jobbar verkligen den tanten i djurparken?!"

EHM ?!!!

Efter cirka 10 min höll jag ännu en demostration hur man gör en spindel för nyinkomna familjer i pysselrummet..Då utbrister ungen som tidigare viskat till sin mamma högt och tydligt " EN SPINDEL HAR FAKTISKT ÅTTA BEN, DET BORDE VÄL DU VETA!"


Och ja, när jag vände mig om och tittade på alla mina demospindlar hade de alla 6 ben. Tur man lär sig något nytt varje dag. Plus i kanten när en 8åring lär en som jobbar i djurparken hur djur faktiskt ser ut..(Bilden tillägnar jag min kompis Cherie.. Denna gången behöver du inte ringa hem din pojkvän från jobbet för att döda spindeln åt dig)

  • Till bloggens startsida