Billig

Min kompis; "WOW MALIN! Fatta att jag bara gjorde av med 25 kr på en hel utekväll igår! Helt ofattbart. Skit stolt. Gud vad man kommer billigt undan ibland.Eller ehm ja....... jag söp i och för sig bort min klocka som va värd sådär 2000 kr "


Klockrent!

Malin leker hightech

Idag var det faktiskt inte jag som gjorde bort mig. Min klasskompis satt och svor över sin mobil tills hon inte kunde hålla sig längre; "Va fan e det för röd symbol. HJÄLP MIG FÖR FAN!" Hon skickade runt sin mobil i hela klassen å ingen hade en aning. Tillslut nådde mobilen mig. "- Va? Vilken symbol?" Hon pekade på en röd pil uppe i hörnet av mobilen. 

Suck
Brudarna i min klass är nog inte så populära, ingen ringer dom tydligen. För ALLA vet väl hur en missat-samtal-symbol ser ut!!! 

Frisk som en nötkärna

Min tjejkompis till hennes ragg;

Hon; Ehm när testade du dig sist?
Han; Nyligen...
Hon; okej, men hur länge sen e "nyligen då"?
Han; Ja bara ett litet tag sen, har bara hunnit ha sex med 4 tjejer sen dess så det lär ju va lungt fortfarande.

Okej. Finn 5 fel.
-Ett litet tag? EN vecka? 1 månad? MEN 4 BRUDAR HAR HAN FAN HUNNIT MED. (4 fel, 4 brudar för mkt)
-
Denna snubben är en typisk "kuken måste lukta lik" innan han ens orkar leta upp numret till ungdomsmot.


20 vuxna år

Idag när jag var på biblioteket och väntade på min kompis som va inne och snackade med yrkesvägledaren så kom det fram en gammal gubbe till mig och började snacka en massa. Efter ett tag kom vi in på barn och han avslutade det samtalsämnet med att säga "ne men det är väl inte dags för dig på länge ändå, du är väl inte ens byxmyndig" därefter började han fråga vilken skola jag gick på, när jag försökte förklara att jag inte går i skolan längre utbrister gubben "nä ni barn skolkar så himla mkt nu för tiden".

Ja jag fattar dissen. Jag ser ut som fjorton ibland.

Fetto

Häromdagen var jag hemma hos en tjejkompis, hennes pojkvän var oxå där. Hon roade sig med att diska medan vi granskade henne intensivt från köksbordet när han plötsligt utbrister; "Älskling, är du verkligen säker på att du inte va gravid?"

Följden blev sexstrejk..  

PrecisGo resturang ;D

Sörjer

Min "bloggkompis" har verkliga problem. (Hon driver en sexblogg)

"Min torrperiod på den sexuella sidan har verkligen nått nya höjder.
Jag har ju ingen karl att utöva mitt snusk på så förra helgen köpte jag hem batterier för att unna mig en skön stund med mina leksaker.
Rabbiten är ännu min favorit så den blev den utvalda när jag grävde i förrådet.

Just när jag kommit igång så upptäckte jag, till min fasa, att rabbitöron-delen inte fungerade. Jag testade att fiffla lite med sladden, som verkade vara glapp. När öronen började vibrera (på rabbiten alltså, inte på mig) så lutade jag mig tillbaka med en nöjd suck, beredd på att njuta.

Så märker jag att det ser lite dimmigt ut, men kan inte förstå varför. Sedan känner jag en oroväckande lukt av bränd plast och paniken är ett faktum.
Vred av knapparna på rabbiten, rusade in på toan och dängde dosan i golvet så att batterierna flög ut. Sedan stod jag och stirrade på den i säkert 20 minuter, osäker på om jag vågade röra den eller ej. Jag blir sådär paranoid kring tekniska saker, speciellt när det gäller elektriciteten. Inbillar mig att rabbiten ska explodera, börja brinna eller få en egen vilja och strypa mig med sladden.

Visst är det tragiskt? Inte nog med att jag måste vara utan sex, nu har även mina sexleksaker börjat vända sig emot mig."


Dubbelmoral

En tjejkompis häromdagen;

"Fan Malin vad gött det är att vara singel, kan vi inte lova varandra att va singlar hela 2011 och bara leva livet tillsammans, man missar så mkt när man har pojkvän osv.."

5 min senare;

" Du Malin, köp den nya Cosmopolitan. Där finns snygga killar som gett ut sina mailadresser för de vill ha flickvänner. Kom igen. VI MÅSTE SKRIVA!!!"

Ehm.

Städad va det ja

Min tjejkompis angående hennes festande häromdagen;
"Asså igår fick alla folk på fan som tycker jag e oansvarig på fyllan. Jag var riktigt städad igår.......eller ja, på krogen iallafall.. för jag körde hem full."  

Jättebra.


God natt

Jag kan aldrig förstå mig på min killkompis sms.

Han; "Hoppas du har haft en bra dag. God natt"
Jag; "Jadå, hoppas detsamma. Sov gott"
Han; "Vad gör du?"

Så skriver han varje kväll. Bara jag som förstår innebörden med "God natt" =sova, INGA följdsms.  


  • Till bloggens startsida