Sörjer

Min "bloggkompis" har verkliga problem. (Hon driver en sexblogg)

"Min torrperiod på den sexuella sidan har verkligen nått nya höjder.
Jag har ju ingen karl att utöva mitt snusk på så förra helgen köpte jag hem batterier för att unna mig en skön stund med mina leksaker.
Rabbiten är ännu min favorit så den blev den utvalda när jag grävde i förrådet.

Just när jag kommit igång så upptäckte jag, till min fasa, att rabbitöron-delen inte fungerade. Jag testade att fiffla lite med sladden, som verkade vara glapp. När öronen började vibrera (på rabbiten alltså, inte på mig) så lutade jag mig tillbaka med en nöjd suck, beredd på att njuta.

Så märker jag att det ser lite dimmigt ut, men kan inte förstå varför. Sedan känner jag en oroväckande lukt av bränd plast och paniken är ett faktum.
Vred av knapparna på rabbiten, rusade in på toan och dängde dosan i golvet så att batterierna flög ut. Sedan stod jag och stirrade på den i säkert 20 minuter, osäker på om jag vågade röra den eller ej. Jag blir sådär paranoid kring tekniska saker, speciellt när det gäller elektriciteten. Inbillar mig att rabbiten ska explodera, börja brinna eller få en egen vilja och strypa mig med sladden.

Visst är det tragiskt? Inte nog med att jag måste vara utan sex, nu har även mina sexleksaker börjat vända sig emot mig."


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

När det står en liten röd stjärna (*) vid ett fält betyder det att det fältet måste fyllas i för att kommentaren ska kunna visas :)<3

* Ditt namn:
Kom ihåg uppgifterna?

Din E-mail: (Visas bara för mig)

Länk till din hemsida/blogg (valfritt):

* Här kan du kommentera tills du sprängs:

  • Till bloggens startsida